cuccos


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

________________________________________________________

Címkék

babes (1) bayarea (41) cuccok (2) eastcoast (41) egyéb (5) ezaz (7) filmek (10) keresre (1) klippek (93) magyar (22) midwest (10) south (60) újcuccok (71) westcoast (50) Címkefelhő

Evil Pimp

2009.07.14. 13:53 | DiZ | Szólj hozzá!

Címkék: south

 

A horrorcore rap egy memphisi stílus. Kedvenc horrorcore rapperem Evil Pimp és a bandája, a Krucifix Klan, aminek tagjai még Lady Dead, Playa Rob és Stan Man. Evil Pimp elmondása szerint a neve onnan ered, hogy egyik nap sok gádzsit megkefélt, és az egyik haverja azt mondta neki, hogy “ő egy szörny ezeknek a csajoknak”. Híres még a hihetetlen gyors rappelési teknikájáról, elég meghallgatni EZT, és rájössz miért. Sok albumot kiadott már, én a legjobbakat linkelném be. A 2005-ös “Witness Your Murder”-el kezdeném, majd a 2008-as "No Bigga Pimp"-el folytatnám, ami szerintem ezidáig a legjobb cucca. 2007-es “Da Bad Guy Returns” is jól sikerült, a 2009-es “Face The Terror” is ritka jó darab. Közreműködők között főleg a bandatagok szerepelnek. Nagyon kemény cuccokat dobnak össze, igazi ‘devil shit’!

myspace/evildapimp

myspace/krucifixklan


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés (1.rész)     Letöltés (2.rész)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Letöltés

http://i26.tinypic.com/2lus7xz.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés

http://i28.tinypic.com/2enb7fa.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://wwhiphop.blog.hu/api/trackback/id/tr701245757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása