cuccos


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

________________________________________________________

Címkék

babes (1) bayarea (41) cuccok (2) eastcoast (41) egyéb (5) ezaz (7) filmek (10) keresre (1) klippek (93) magyar (22) midwest (10) south (60) újcuccok (71) westcoast (50) Címkefelhő

Twista

2009.07.15. 22:48 | DiZ | Szólj hozzá!

Címkék: midwest

Twista, vagy régebbi nevén Tung Twista egy chicagoi rapper, aki slágerein kívül rendkívül gyors rappelési teknikája miatt híres. 1992-ben ő tartotta a Guiness rekordot, 11.2 szótagot ejtett ki 1 másodperc alatt, ami valljuk be nem semmi. Ami a karrierjét illeti, 1991-ben adta ki első lemezét, a “Runnin Off At Da Mouth”-ot. 1997-ben az Atlantic Recordshoz szerződött, ahol kiadta az “Adrenaline Rush”-t, (rajta az Adrenalin Rush számmal, amit a lejátszóban is hallhattok)  aranylemez lett. 98-ban megalapította saját kiadóját, leszerződtette a Speedknot Mobstaz duót, és kiadták a Mobstability közös albumukat. Következő lemezére 2005-ig kellett várni, a “The Day After” nevet adta neki. Az “Adrenalin Rush 2007″ rosszabbul sikerült, szerintem nem is méltó arra hogy a korábbi Adrenalin Rush nevét kapja el. 2008-ban újabb kiadót indított, a Get Money Gang Entertainement-et. Ugyanebben az évben kiadta a Speedknot Mobstaz-al a “Mobstability II: Nation Business”-t, ami elég jól sikerült. Több klipp is készült a rajta levő számokból, kedvencem a Money & Murda, amit itt megtaláltok. Legújabb albuma, a “Category F5″ idén jelent meg, amit már egyszer belinkeltem régebbi bejegyzésemben .

myspace/twista

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés

 

A bejegyzés trackback címe:

https://wwhiphop.blog.hu/api/trackback/id/tr381248406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása