cuccos


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

________________________________________________________

Címkék

babes (1) bayarea (41) cuccok (2) eastcoast (41) egyéb (5) ezaz (7) filmek (10) keresre (1) klippek (93) magyar (22) midwest (10) south (60) újcuccok (71) westcoast (50) Címkefelhő

D-Block (The LOX)

2009.07.15. 00:49 | DiZ | Szólj hozzá!

Címkék: eastcoast

 

A D-Block, vagy régebbi nevén a The Lox egy New York-i rap banda. 1990 körül alapította meg Jadakiss (Jayson Phillips) , Styles P (David Styles) és Sheek Louch (Sean Jacobs). Főiskolai tanulókként kedztek el rappelgetni ‘The Bomb Squad’ néven, és csinálgatni kedzték a saját demóikat. Egyre ismertebbek lettek a környéken, később ‘The Warlocks’-ra változtatták nevüket. Felfigyelt rájuk az énekesnő, Mary J. Blige is, aki lepasszolta a demójukat a Bad Boy Recorshoz, ahova le is szerződtették őket, az új nevük The LOX. A kiadónál levő sok híres előadónak, többek között Notorious BIG és Masenak köszönhetően könnyen a figyelem középpontjába keveredtek. Debutáló albumukat, a “Money, Power & Respect”-et 1998-ban adták ki, ami platinalemez lett, és egyre nagyobb alakjaivá váltak a hiphopnak. Mivel nem érezték jól magukat a Bad Boy Recordsnál, valami lazább kiadó kellett nekik, ami jobban passzol hozzájuk, leszerződtettek az újonnan alapult Ruff Ryders kiadóhoz, ahol olyan arcok helyezkedtek el mint DMX, Eve, Drag-On, vagy a kiváló producer, Swizz Beast. 2000-ben kiadták második lemezüket, a “We Are The Streets”-et, aminek főként az előbb említett Swizzy volt a producere. 2001-ben váltott a trió D-Block névre. Ekkortól már főleg a szólókarrierjükre öszpontosítottak, mindhárman több szólóalbumon vannak már túl. Közben J-Hood Sheek Louch-al való összetűzése miatt elhagyta a bandát. Mostanában adták ki a harmadik albumukat, a “No Security”-t. A D-Block tehetségek felkarolásával is foglalkozik, mixtapekkel és saját cuccaikon népszerűsítik őket. Az ‘új generáció’ listája ITT található myspaceükkel együtt.

thisisdblock.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://wwhiphop.blog.hu/api/trackback/id/tr531246867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása