cuccos


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

________________________________________________________

Címkék

babes (1) bayarea (41) cuccok (2) eastcoast (41) egyéb (5) ezaz (7) filmek (10) keresre (1) klippek (93) magyar (22) midwest (10) south (60) újcuccok (71) westcoast (50) Címkefelhő

Lil Flip

2009.07.21. 21:57 | DiZ | Szólj hozzá!

Címkék: south

Lil Flip egy houstoni rapper, 2000-ben debutált a "The Leperchaun" albumával, amit függetlenül adott ki (nem volt kiadója). Óriási sikere lett nemcsak Houstonban, köszönhetően az I Can Do That singlenek. DJ Screw is felfigyelt rá és beavatta a Screwed Up Clik bandájába. Leszerződtette az Universal Records. Nagyon népszerű lett a déli oldalon, 2002-ben kiadta az "Underground Legend" lemezét a Sucka Free/Loud/Columbia kiadónál, ami platinalemez lett. Első single róla a The Way We Ball. Ez az album országosan kiterjesztette Flip rajongótáborát. 2003-ban David Bannerrel csináltak egy nagyon jó számot, a Like A Pimp-et. 2004-ben egy dupla CD-s lemezt adott ki, a "U Gotta Feel Me"-t, amiről 2 single jelent meg, a Game Over és a Sunshine. Ebben az időben kezdte fikázni T.I.-t, akit a dél királyának tituláltak, és ez nem tetszett neki. A következő évben akarta kiadni újabb albumát, de a Sony nem engedte. 3 évet kellett várni az új Flip cuccra, az "I Need Mine" -ra. A 2 CD-ből álló cuccon szerepel az I'm A Baller, What It Do és a Ghetto Mindstate szám is. 2009-es lemeze "Respect Me" címen jelent meg.

myspace/lilflip                                          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés (1.rész)   Letöltés (2.rész)

 

http://hiphop-n-more.com/wp-content/uploads/2009/09/lil-flip-respect-me.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés   vagy   Letöltés

 

A bejegyzés trackback címe:

https://wwhiphop.blog.hu/api/trackback/id/tr781259748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása