cuccos


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

________________________________________________________

Címkék

babes (1) bayarea (41) cuccok (2) eastcoast (41) egyéb (5) ezaz (7) filmek (10) keresre (1) klippek (93) magyar (22) midwest (10) south (60) újcuccok (71) westcoast (50) Címkefelhő

Obie Trice

2009.08.23. 13:43 | DiZ | Szólj hozzá!

Címkék: midwest

http://www.rap-wallpapers.com/data/media/41/obie_trice_wallpapers_02.jpg

Obie Trice Detroit nyugati részén nőtt fel, édesanyjának mellette még három gyerekről kellett gondoskodnia. 11 évesen ajándékba kapott egy karaoke gépet, a rajta lévő zenékre később rappelgetni kezdett. 14 évesen rendszeresen látogatta a Hip-Hop Shop nevű helyet, ahol szombatonként a D12-ből ismert Proof rapcsatákat rendezett. Ekkor még Obie 1 volt a művészneve, de Proof hatására az eredeti nevén folytatta a karrierjét. A szintén D12 tagon, Bizarreon keresztül ismerkedett meg Eminemmel, aki fel is figyelt Obie tehetségére, 2000-ben leszerződtette saját kiadójához, a Shady Recordshoz. A D12 "Devil's Night" albumán kapott először szerepet, majd Em Without Me slágerében egy mondat jutott neki: "Obie Trice, real name, no gimmicks" (Obie Trice, eredeti név, semmi reklámfogás - ezt mondta neki Proof a HipHop Shopban anno amikor a nevéről kérdezte). Kisebb-nagyobb vendégszereplések után 2003 Szeptemberében jelent meg debutáló albuma, a "Cheers", ami nagy sikereket ért el többek között a Got Some Teeth, The Set Up és a Don't Come Down slágereknek köszönhetően. A lemezen olyan neves előadók vendégszerepelnek mint Busta Rhymes, Nate Dogg, Dr. Dre, 50 Cent, Lloyd Banks, és a D12. 2005 Decemberében rálőttek Obiera miközben ült a kocsijában, egyik golyó a fejét találta el, de túlélte az esetet. 2006-ban ölték meg Proofot, akinek tiszteletére elkészítette a Ride Wit Me számot. 2006. Augusztus 15-én jelent meg a második lemeze, a "Second Rounds On Me". Az első single az albumról a Snitch, amiben Akon énekli a refrént, a második pedig a Cry Now. 2008 júniusában Obie Trice elhagyta a Shady Recordsot, mivel annak törzskiadója, az Interescope nem volt hajlandó kiadni az új albumát, ami remélhetőleg még idén megjelenik "Bottom's Up" néven. Eminemmel mindezek ellenére nem romlott meg a kapcsolata.

myspace.com/obietrice

 

Obie Trice - Cheers (2003)

http://media.skateboard.com.au/forum/images/ObieTrice-Cheers.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés

 

Obie Trice - The Bar Is Open Mixtape (2003)

http://2.bp.blogspot.com/_e-NZkYgfbbQ/SBk_VL_iEuI/AAAAAAAABEI/mXIgkNqCDuQ/s400/barisopen.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés

 

Obie Trice - Second Rounds On Me (2006)

http://p.dada.net/cspv/14-96-88-10-00-MetaPreview-Cover-JPEG256x256/obie-trice/second-rounds-on-me.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés   vagy   Letöltés

 

Obie Trice - The Most Underrated Mixtape (2007)

http://artwork.datpiff.com/m7923871/Obie_Trice_The_Most_Underrated-front-large.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://wwhiphop.blog.hu/api/trackback/id/tr171332643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása