cuccos


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

________________________________________________________

Címkék

babes (1) bayarea (41) cuccok (2) eastcoast (41) egyéb (5) ezaz (7) filmek (10) keresre (1) klippek (93) magyar (22) midwest (10) south (60) újcuccok (71) westcoast (50) Címkefelhő

E-40 & Stresmatic - The Weedman klipp

2010.03.28. 11:25 | DiZ | Szólj hozzá!

Címkék: klippek westcoast bayarea újcuccok

http://www.mtv.com/bands/e/e-40/flipbook_03_06/images/01_h.jpg

Bizonyára sokan ismeritek azt a hájasseggű, szemüveges csávót, aki alig tudja követni a saját flowját. Az egyik legnevesebb nyugati parti rapperről van szó, E-40-ról. Lassan már húsz éve, hogy jelen van a hiphop életben. Ez idő alatt kiadott 12 szóló albumot, hármat pedig a The Click-kel, valamint megalapította a Sick Wid It Records-t, ahová olyan ismert előadókat siekrült leszerződtetnie mint Al Kapone,Turf Talk,Laroo,Celly Cel, vagy Little Bruce. E-40 és unokaöccse, B-Legit egy tehetségkutató versenyen való részvétel után határozták el, hogy zenélni fognak. Hazautaztak Vallejoba, ahol E-40 tesójával, D-Shottal összeállva megalapították a Most Ghetto Playerst, ami később nővérével, Suga T-vel kiegészülve The Click néven futott be. Debutáló lemezét '92-ben adta ki "Federal" címmel (a Questions című trekkben 5 évesen szerepel a fia, Droop-E), de a nagy áttörést a platina-lemezzé nyílvánított "In A Major Way" jelentette, amin közreműködik Mac Mall,Spice 1,Celly Cel, és ha kell ennél több még 2Pac is. Ez az album egy igazi klasszikus, hiszen olyan slágerek szerepelnek rajta mint a Dusted And Disgusted*. 1-Luv és a Sprinkle Me. 2003-tól 2008-ig a KMEL nevű San Francisco-i rádióállomáson minden héten műsora volt E-Feezy Radio néven. Több vállalkozást is indított, Pleasant Hillben gyorsétterme, San Jose-ban éjjeli klubja van, könyvet írt 'E-40's Book of Slang" címmel, valamint 40 Water nevű energiaitalát is árulja. Öt filmben vállalt el szerepet és többek között az MTV műsoraiban is megjelent már. Két legújabb albuma, szám szerint a 11 és 12-ik egy időpontban, 2010. március 30-án jelent meg. Mindkét lemez címe "Revenue Retrievin", azonban az egyik nappali (Day Shift), a másik pedig éjjeli (Night Shift) nyomulásra való. A lenti videóban hallható "The Weedman" című trekk az előbbin szerepel. Mit is mondjak, szerintem a "Day Shift" ott lesz 2010 legjobb albumai között, E-40 iszonyat jó versszakokat nyom le, refrének,beatek és közreműködők terén is helyén van. Ajánlom mindenkinek!

 

 

E-40 - Revenue Retrievin - Day Shift

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés

 

E-40 - Revenue Retrievin - Night Shift

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://wwhiphop.blog.hu/api/trackback/id/tr571874454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása