cuccos


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

________________________________________________________

Címkék

babes (1) bayarea (41) cuccok (2) eastcoast (41) egyéb (5) ezaz (7) filmek (10) keresre (1) klippek (93) magyar (22) midwest (10) south (60) újcuccok (71) westcoast (50) Címkefelhő

Sheek Louch

2009.07.21. 11:58 | DiZ | Szólj hozzá!

Címkék: eastcoast

Sheek Louch egy Yonkers-i (New York-i) rapper, tagja a D-Block (The LOX)-nak. 11 éves korában kezdett el rappelni haverjával, Jadakiss-el, akkor még Shawn Ski és Lil J néven, később pedig társult hozzájuk Styles P, és megalakult a The LOX. Sheek 2003-ban adta ki debutáló lemezét, a "Walk Witt Me"-t, amin szerepelt a Mighty D-Block szám is. 2005-ben jelent meg az újabb albuma, "After Taxes" néven, rajta a Kiss Your Ass Goodbye , az ex-D-Block tag J-Hood közreműködésével a Devine, és többek között egy 50Cent-nek szóló számmal, a Maybe If I Sing-el. Az előbbiből remix is készült Fabolous, T.I. és Beanie Sigel közreműködésével. A következő lemezre megérte várni 2008-ig, ekkor adta ki a "Silverback Gorilla"-t, amin oylan híres arcok működtek közre mint Bun B, DJ Unk, The Game, Fat Joe, Jim Jones,stb... Az első single róla a Good Love. Legújabb albuma a "Life On D-Block", ami szintén nem lett gyenge.

myspace/sheeklouchlox

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://wwhiphop.blog.hu/api/trackback/id/tr741258573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása