cuccos


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

________________________________________________________

Címkék

babes (1) bayarea (41) cuccok (2) eastcoast (41) egyéb (5) ezaz (7) filmek (10) keresre (1) klippek (93) magyar (22) midwest (10) south (60) újcuccok (71) westcoast (50) Címkefelhő

Matchstick

2009.08.25. 11:39 | DiZ | Szólj hozzá!

Címkék: egyéb

Matchstick Nizzában (Franciaország) született, gyerekkorában költöztek ki az Egyesült Államokba, Trentonba (New Jersey). Rendkívül gyorsan megtanulta az angol nyelvet, és megkedvelte a hiphop zenét. Tizenévesen kezdett el szövegeket írni és felvette első demóját. Sok elismerést kapott, egyre népszerűbb lett a környéken. 2005-ben felkérték zsűrinek a Hip-Hop Summit nevű tehetségkutató versenyre, ahol többek között The Game-mel, Jim Jones-szal és Juelz Santana-val dolgozott együtt. Később elutazott Franciaországba, hogy felvegye első szóló albumát, a "Shock Therapy"-t, ami 2008-ban jelent meg. Olyan híres francia előadók szerepelnek rajta, mint pédlául La Founie, Busta Flex vagy K-Reen. A Dignity trekkhez klipp is készült.

myspace.com/matchstickdaconnect

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://wwhiphop.blog.hu/api/trackback/id/tr411336882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása