cuccos


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

________________________________________________________

Címkék

babes (1) bayarea (41) cuccok (2) eastcoast (41) egyéb (5) ezaz (7) filmek (10) keresre (1) klippek (93) magyar (22) midwest (10) south (60) újcuccok (71) westcoast (50) Címkefelhő

Big Tuck

2009.07.16. 15:48 | DiZ | Szólj hozzá!

Címkék: south

 

 

Big Tuck az egyik legismertebb dallasi rapper, tagja a Dirty South Rydaz (DSR) bandának. Több mint 30 mixtapet és 2 albumot adott ki, jelenlegi kiadója az Universal Records. Szegény környéken nőtt fel Dallas déli részén. Úgy jellemezte szülőhelyét, hogy a pokol és a mennyország együtt. “Egyfelől tele van gyilkosokkal, drogdílerekkel, stricikkel, másfelől igazi közösség van jelen, mindenki ismer mindenkit”. Az iskola befejezése után nehezen talált munkát, a tengerészgyalogságban tudott csak elhelyezkedni, ahol seargent (sgt.) rangot ért el. Közben elkezdett rappelni is, az utcán árulta CD-it. Felfigyelt rá egy George Lopez nevezetű arc, és elhívta őt a T-Town music-hoz. 2002-ben adta ki a “Sgt. Tuck” című mixtapejét, amiből 11.000-et adott el máig. 2004-ben a “Purple Hulk” jelent meg, rajta a Southside Tha Realest trekkel. 2006-ban adta ki a “The Absolute Truth” lemezét, ami a legsikeresebb idáig, 70.000-et adott el belőle, köszönhetően az olyan slágereknek, mint a Tussle és a Not A Stain On Me. A 2008-as Hell On Em mixtapeje is nagyon jól sikerült.

myspace/bigtuck

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés (1.rész)     Letöltés (2.rész)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés

 

A bejegyzés trackback címe:

https://wwhiphop.blog.hu/api/trackback/id/tr191249574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása