cuccos


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

________________________________________________________

Címkék

babes (1) bayarea (41) cuccok (2) eastcoast (41) egyéb (5) ezaz (7) filmek (10) keresre (1) klippek (93) magyar (22) midwest (10) south (60) újcuccok (71) westcoast (50) Címkefelhő

Fhészek

2009.08.23. 23:11 | DiZ | Szólj hozzá!

Címkék: magyar

Fheszek

A Fhészek egy már feloszlott magyar underground rap duó, tagjai a kispesti Odupla és az erdélyi származású The Steve. 2004-ben alapult meg a csapat, a WacuumAirs kiadóhoz szerződtek le. Első alakításuk Bobakrome "Direkt Torz" lemezén található az Egy Kis Pest számban. 2005-ben jelent meg első és egyben utolsó lemezük, a Darázsfészek. A myspace által nyílvánosságra hozott statisztika szerint a Fhészek és a Killakikitt volt 2006-ban a két legnépszerűbb magyar rap banda. Rengeteg fellépésük volt az album megjelenése óta, kisebb kocsmákba, a Petőfi Csarnokba és a Sziget Fesztiválra is kaptak meghívást. A Fhészek 2007 júniusában felbomlott, Odupla összetűzésbe keveredett a szintén WacuumAirses Saiid-dal és kidobták a kiadóból. Steve ugyanebben az évben kiadta első szóló albumát.

myspace.com/fheszek    

myspace.com/odupla   

myspace.com/thesteve1st

 

Darázsfészek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés   vagy   Letöltés

http://www.hiphop.hu/oldal_images//the_steve_-_1st_cover_front.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://wwhiphop.blog.hu/api/trackback/id/tr241333747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása