cuccos


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

________________________________________________________

Címkék

babes (1) bayarea (41) cuccok (2) eastcoast (41) egyéb (5) ezaz (7) filmek (10) keresre (1) klippek (93) magyar (22) midwest (10) south (60) újcuccok (71) westcoast (50) Címkefelhő

Young Sid

2009.08.24. 12:46 | DiZ | Szólj hozzá!

Címkék: egyéb

http://www.movethecrowd.co.nz/images/young_sid_crouch.jpg

Young Sid Új-Zélandon született Auckland városában. Báttyán keresztül került kapcsolatba az amerikai hip-hoppal, aki nagy rajongója volt az NWA-nek. Sid 11 évesen vette fel az első számát, majd csatlakozott a nem túl hosszú életű The Murder Squad együtteshez. 2007-ben otthagyta az egyetemet és megalapította a Smashproof-ot Tyree és Deach haverjával, majd leszerződtek a Move The Crowd (MTC) Recordshoz (Inetrescope). Szeptemberben jelent meg a debutáló albuma "The Truth" címmel, amit New Yorkban,Franciaországban,Horvátországban és szülővárosában vettek fel. A lemez nagy sikereket ért el, köszönhetően a Hood Like Me, Undisputed, MTC It's OVA, My Letter, Too Much Pain és a Hood Like Me remixnek köszönhetően. A Smashproof debutáló lemeze 2009 márciusában jelent meg "The Weekend" címmel.

myspace.com/youngsidmtc

 

Smashproof - The Weekend (2009)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés   vagy   Letöltés

 

Young Sid - The Truth (2007)

http://www.movethecrowd.co.nz/images/young-sid-cover.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://wwhiphop.blog.hu/api/trackback/id/tr631334629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása