cuccos


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

________________________________________________________

Címkék

babes (1) bayarea (41) cuccok (2) eastcoast (41) egyéb (5) ezaz (7) filmek (10) keresre (1) klippek (93) magyar (22) midwest (10) south (60) újcuccok (71) westcoast (50) Címkefelhő

Akkezdet Phiai

2009.08.21. 13:59 | DiZ | Szólj hozzá!

Címkék: magyar


Akkezdet Phiai

 

Saiid és Újonc 1996-ban kezdtek el zenélni HTA (Higher Tone Alliance) néven. Kezdetben csak alapokat készítettek, majd rappeltek is rá angolul. Később magyarra váltottak, ehhez pedig magyar névhez volt szükség, így lett Akkezdet Phiai. Ekkortájt készült el több szám is, ami felkerült a későbbi lemezre. Akkezdet zenéi széles körben elterjedtek (az underground szcénán belül) és egyre több lett a fellépés. A kis klubok mellett olyan nagyszabású rendezvényeken is színpadra kerültek, mint a 2001-es Rza show(Wu Tang) a Pecsában, a Sportsziget, a Pepsi Sziget 2003-ban és 2004-ben, vagy a 2003-as DMC Championship, ahol a De La Soul-nak nyitottak 4000 ember elõtt. Kapcsolatba kerültek Bobakrommal és leszerződtek az első magyar független hip-hop kiadóhoz, a WacuumAirs-hez. 2004. április 10-én jelent meg a debutáló lemezük, "Akkezdet". Ez a cucc kétségkívül az egyik legjobb magyar hip-hop album, számos magazinban és internet oldalon nagyon jó kritikát kapott, ezzel pedig nagyobb teret kapott a WacuumAirs a hazai zene terén. Első klippjük, a Zenebuddhizmus idén áprilisban készült el. (Forrás: WacuumAirs.com)

myspace.com/akkezdetphiai

 

Akkezdet LP

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Letöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://wwhiphop.blog.hu/api/trackback/id/tr791327987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása