cuccos


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

________________________________________________________

Címkék

babes (1) bayarea (41) cuccok (2) eastcoast (41) egyéb (5) ezaz (7) filmek (10) keresre (1) klippek (93) magyar (22) midwest (10) south (60) újcuccok (71) westcoast (50) Címkefelhő

Yukmouth

2009.07.16. 16:54 | DiZ | Szólj hozzá!

Címkék: westcoast bayarea

 

Yukmouth egy oaklandi (California) rapper, tagja a Luniz nevő rapduónak Numskullal együtt. Gondolom hallottátok már az I Got 5 On It  számukat, ami bejárta szinte az egész világot. Tagja még a Thug Lordz-nak C-Bo-val és Spice 1-al, és a The Regime-nek, aminek rengeteg tagja van, a listájukat ITT megtaláljátok.  1998-ban adta ki első lemezét, a "Thugged out, The Albulation"-t, rajta az egyik leghíresebb számával, a Still Ballin-al az Outlawz közreműködésével. Ebben a számban 2Pacról is megemlékeznek.  Újabb lemeze 2001-ben jelent meg, a "Thug Lord: The New Testament", aminek túl nagy sikere nem lett, azonban rajta szerepel az egyik kedvenc számom tőle, az Oh Boy . 2003-ban a "Godzilla" , 2008-ban a "Million Dollar Mouthpiece" albumot adta ki. Legújabb cucca mostanában jelent meg, a "The West Coast Don". Yuk egyébként grammy díjra is jelölve volt. Olyan előadókkal dolgozott össze mint Dru Down, Bun B, E-40, Tech N9ne, Lil Flip, Mac Dre, Redman, Scarface. Sok ellensége akad a rap szakmában, fikázzáák egymást a G-Unittal, The Game-el, Master P-vel, Too Shorttal, és régi jó pajtásával, Numskullal sincs jóba már.

myspace/yukmouth

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés (1.rész)    Letöltés (2.rész)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés

 

A bejegyzés trackback címe:

https://wwhiphop.blog.hu/api/trackback/id/tr561249741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása