cuccos


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

________________________________________________________

Címkék

babes (1) bayarea (41) cuccok (2) eastcoast (41) egyéb (5) ezaz (7) filmek (10) keresre (1) klippek (93) magyar (22) midwest (10) south (60) újcuccok (71) westcoast (50) Címkefelhő

Westside Connection

2009.07.14. 17:22 | DiZ | Szólj hozzá!

Címkék: westcoast

 

A Westside Connection” egy már feloszlott, talán leghíresebb nyugati rap banda. 1996-ban alapult, tagjai WC (Dub-C), Mack 10, és a jól ismert Ice Cube. A Bow Downszámuknak óriási sikere lett.96-ban kiadták az ugyanerre a névre hallgató első albumukat is, ami gyorsan platinalemezzé vált. Hosszú szünet után megjelent a második (és sajnos egyben az utolsó) lemezük, a “Terrorist Threats”, rajta a nagy sikerű “Gangsta Nation” számmal Nate Dogg közreműködésével. Az eredmény itt sem maradt el, aranylemez lett. 2005-ben Mack 10 összetűzésbe került Ice Cube-bal, aki kidobta őt a trióból. Ezután olyan szóbeszédek terjengtek, hogy talán The Game veszi át a helyét, Cube is azt nyilatkozta hogy nem kizárt a dolog, de úgy látszik nem fog megvalósulni a dolog. Ice Cuberól biztosan, a többi tagról talán írok majd, addig is jó szórakozást!

myspace/westsideconnection

myspace/icecube    myspace/wc    myspace/mack10

bowdown

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés

 

terr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés

 

A bejegyzés trackback címe:

https://wwhiphop.blog.hu/api/trackback/id/tr691246195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása