cuccos


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

________________________________________________________

Címkék

babes (1) bayarea (41) cuccok (2) eastcoast (41) egyéb (5) ezaz (7) filmek (10) keresre (1) klippek (93) magyar (22) midwest (10) south (60) újcuccok (71) westcoast (50) Címkefelhő

Royce Da 5'9"

2009.07.16. 22:37 | DiZ | Szólj hozzá!

Címkék: midwest

 

 

Royce Da 5′9″ egy detroiti rapper, olyan előadókkal és producerekkel dolgozott együtt mint DJ Premier, Eminem, vagy Nottz. Detroit nyugati részén született, becenevét 10 éves korában szerezte, amikor a suliban Rolls Royce emblémás nyakláncban jelent meg. 18 éves korában kezdett el rappelni, ebben Ras Kass és Redman volt a társa. 1997-ben Eminemmel egy rapduót alapított, csináltak is pár számot. Royce-ot is bemutatták Dr. Dre-nek, de volt egy kis nézeteltérésük, és nem szerződtették le. Eminem később megalapította a D12 bandáját 5 haverjával, beleértve Proof-ot is, aki Royce egyik ellensége volt, ez pedig azt eredményezte, hogy oltogatni kezdték egymást. 1998-ban írta alá első szerződését a Tommy Boy kiadóval, itt vette fel a Rock City albumát, majd később átállt a Koch recordshoz, és 2002-ben kiadta első albumát, a “Rock City (Version 2.0)”-t, rajta a híres Rock City single-el és a Dj Premier által producerált Boom-al. Második lemeze 2004-ben jelent meg, a sokat kritizált “Death In Certain”, rajta szintén egy nagyszerű Dj Premier által producerált számmal, a Hip Hop-al. Sokan azt hitték, hogy feltételezett alkoholizmusa és összetűzései miatt kemény és sötét cucc lesz, de ennek ellenére megtartotta eredeti stílusát. A következő albumát 2005-ben adta ki Independent’s Day néven, ami íránt nem mutattak túl nagy érdeklődést. Ebben az ídőben Proof-fal volt egy kis incidensük, megbeszéltek egy időpontot, hogy lerendezzék a problémáikat. Fegyvert fogtak egymásra, de a rendőrek leállították őket, és az éjszakát cellában töltötték. Új tervekbe kezdtek Nottz-al és a D-Elite-el, de közben 1 év börtönbüntetésre ítélték Roycet, így félbehagyták a munkát. Miután kiszabadult, DJ Premierrel és Statik Selektah-val kiadott egy mixtapet, amit lelkesen fogadott a rajongók tábora. 2008 elején kibékültek Eminemmel. Ugyanebben az évben kiadta a “The Album” nevű lemezét.  Nemrég alapított egy bandát Crooked I, Joell Ortiz és Joe Budden-el Slaughterhouse néven. 2009-ben jelent meg első lemezük, a "Slaughterhouse", vezető singleje a The One. Royce legújabb cucca a "Street Hop" októberben jelent meg, rajta a Shake This-szel.

myspace/roycefivenine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Letöltés   vagy   Letöltés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés  Letöltés  Letöltés

 

A bejegyzés trackback címe:

https://wwhiphop.blog.hu/api/trackback/id/tr301250381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása