cuccos


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

________________________________________________________

Címkék

babes (1) bayarea (41) cuccok (2) eastcoast (41) egyéb (5) ezaz (7) filmek (10) keresre (1) klippek (93) magyar (22) midwest (10) south (60) újcuccok (71) westcoast (50) Címkefelhő

40 Glocc

2009.07.20. 18:17 | DiZ | Szólj hozzá!

Címkék: westcoast

40 Glocc Galvestonban (Texas) született, 8 évesen anyjával Coltonba (California) költözött. Itt csatlakozott a helyi Crips bandához, a Colton City Cripshez. Néhány haverjával együtt elkezdtek rappelni, megalapították a Zoo Crew csapatot (azért Zoo Crew, mert Colton várost The Zoo-nak (állatkertnek) becézik). 1997-ben adták ki első lemezüket, a "Migrate, Adapt or Die"-t. Menedzsere, Perfect Storm leszerződtette a BMG kiadóhoz, 2003-ban pedig kiadta első szóló albumát, a "The Jakal"-t, amin olyan neves előadók vendégszerepeltek, mint Bad Azz, Ras Kass, Kurupt, vagy Spice 1. Később a New York-i Mobb Deep bandával csináltak közös számokat. Ők a G-Unitnál voltak leszerződve, 40 Gloccot is befogadták. Ezek után csak mixtapeket adott ki, 2006-ban az "Outspoken Vol.1"-t és az "Outspoken Vol.2"-t, utóbbiban Daz Dillingert oltja. 2007-ben jelent meg az "Outspoken Vol.3" DJ Whoo Kid és 50 Cent közreműködésével, rajta a Where The Hammerz At számmal.Ugyanebben az évben a "That New Nigga" is megjelent, és az I Ain't Scared Of U Fukkaz száma. Legújabb cucca az "I Am Legend" mixtape. Egyébként egy interjúban elmondta, hogy a mai napig kapcsolatban áll a Crips gangel.

myspace/40glocc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://wwhiphop.blog.hu/api/trackback/id/tr201257138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása