cuccos


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

________________________________________________________

Címkék

babes (1) bayarea (41) cuccok (2) eastcoast (41) egyéb (5) ezaz (7) filmek (10) keresre (1) klippek (93) magyar (22) midwest (10) south (60) újcuccok (71) westcoast (50) Címkefelhő

The Clipse

2009.07.17. 12:19 | DiZ | Szólj hozzá!

Címkék: eastcoast

 

A The Clipse egy virginiai rap duó, 1992-ben alapította a két testvér, Malice (jobb) és Pusha T (bal). Karrierjük 1993-ban kezdődött, amikor megismerkedtek Pharell Williams-el. Közös munkába kezdtek, segített nekik leszerződni az Elektra recordshoz.1997-re szánták első albumukat, az "Exclusive Audio Footage"-t, amire a The Funeral single vonta volna fel a figyelmet, azonban kudarcot vallott a szám, az albumot pedig nem adták ki. Átszerződtek a Star Trak Ent.-hez az Arista kiadón belül, és kiadták az első lemezüket, a "Lord Willin"-t, ami a When The Last Time, Ma, I Dont't Love Her, és a Grindin singlenek köszönhetően jó üzletnek bizonyult. Következő albumukat 2003-ban kezdték felvenni, el is készült lassan, de a kiadó ellenezte a kiadását, mert azt szerette volna hogy popposabb cuccok legyenek rajta. 2006-ig kellett várni a kiadására, amikor is saját kiadót alapítottak a Jive-en belül, a Re-Up Records-t. Az lemez neve "Hell Hath No Fury". A két híres single róla a Wamp Wamp Slim Thug közreműködésével, és a Mr Me Too. 2007-ben a Columbia Recordsnál kötöttek ki, 2008-ban megalapították a Re-Up Gang-et Ab-Liva, Hessno és Sandman-nel . Kiadták a "Re-Up Gang" lemezüket, rajta a Fast Life című számmal, ami eredetileg a The Clipse új lemezére volt szánva. Sandman több figyelemre vágyott és elhagyta a Re-Up Ganget. A The Clipse következő albuma 2009-re lett bejelentve.

myspace/clipse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés

 

A bejegyzés trackback címe:

https://wwhiphop.blog.hu/api/trackback/id/tr621251231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása