cuccos


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

________________________________________________________

Címkék

babes (1) bayarea (41) cuccok (2) eastcoast (41) egyéb (5) ezaz (7) filmek (10) keresre (1) klippek (93) magyar (22) midwest (10) south (60) újcuccok (71) westcoast (50) Címkefelhő

Trae

2009.07.13. 16:16 | DiZ | Szólj hozzá!

Címkék: south

 

Trae egy houstoni (Texas) rapper, aki unokatestvérével együtt, Z-Ro-val a Screwed Up Clik banda tagjai. Z-Ro-val és másik unokatesójával, Dougie D-vel a Guerilla Maab alapítói. 1998-ben jelent meg először a rap szakmában, Z-Ro első albumán szerepelt egy számban. 2003-ban kezdett szóló karrierbe, kiadta a “Losing Composure” albumát, amin már rögtön olyan nagy arcok szerepeltek mint Chamillionaire, Paul Wall, Yukmouth, Billy Cook, vagy Bun B. Következő cuccára 1 évet kellett várni, “Same Thing Different Day” névre keresztelte. Ezután szinte minden évben kiadott egy albumot, 2006-ban a “Restless”-t, 2007-ben a “Life Goes On”-t, 2008-ban a “The Beginning”-et, és a legújabbat idén, a “The Diary”-t. Megemlíteném még, hogy 2008-ban Houston polgármestere július 22-t  Trae napnak nyílvánította a közösségen belüli jótékonykodásai miatt.

myspace/traethatruth

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés (1.rész)       Letöltés (2.rész)


 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés (1.rész)    Letöltés (2.rész)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés

 

A bejegyzés trackback címe:

https://wwhiphop.blog.hu/api/trackback/id/tr191243937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása