cuccos


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

________________________________________________________

Címkék

babes (1) bayarea (41) cuccok (2) eastcoast (41) egyéb (5) ezaz (7) filmek (10) keresre (1) klippek (93) magyar (22) midwest (10) south (60) újcuccok (71) westcoast (50) Címkefelhő

Manson Family

2009.07.18. 13:57 | DiZ | 1 komment

Címkék: south


A Manson Family egy memphisi underground rap banda, tagjai Lil Jack, C-Rock, Yung Koke, Lil Sko, és megemlíthető még a producer Mr. Maceo is. Az utcáról, dílerkedésről, gengszerkedésről rappelnek, egyszóval igazi kemény memphisi gangsta rap. Németországból is vannak kapcsolataik, több számban is vedégszerepelnek benne német rapperek. Sok cuccot kiadtak már, de ezek főleg csak az utcákon voltak forgalomba, így nem tudom megmondani mennyi is az a sok. Szóval kezdeném a 2000-es “Heltah Skeltah”-val. Itt még két csaj is tag volt,fogalmam nincs mi lett velük, talán meggondolták magukat, és másféleképpen akarják hasznosítani a szájukat ( :D ). 2008-ban adta ki C-Rock a “Tha Wait Is Over” lemezét, hát mit mondjak, eszméletlen nagy. Ezek a számok szerintem mindent elárulnak róla: Fucked Yo Bitch, Aye YoBoy In Check, . Az idén megjelent Manson Family album, a “Family Reunion” se lett gyöngébb, mindkettőt erősen ajánlom. Ehhez is belinkelnék egy kis ízelítőt: Fuck Da Police, Getcha Off’d, Fake Killaz . Lil Jack legújabb albuma 2009-ben jelent meg.

myspace/mansonfamily1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés    vagy     Letöltés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés   vagy   Letöltés















 

 

 

 

 

 

Letöltés   vagy   Letöltés

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://wwhiphop.blog.hu/api/trackback/id/tr901253095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nigga 2009.08.22. 16:27:17

Ezek nagyon gyilkosok !!! Mondhatni elmebetegek,nagyon kemény memphisi beatek. Az új albummal kezdje mindenki,mert a régebbi még nehezebben emészthető.
Aki bírja a prophet Posse szarokat annak be fog jönni.
süti beállítások módosítása