cuccos


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

________________________________________________________

Címkék

babes (1) bayarea (41) cuccok (2) eastcoast (41) egyéb (5) ezaz (7) filmek (10) keresre (1) klippek (93) magyar (22) midwest (10) south (60) újcuccok (71) westcoast (50) Címkefelhő

Philthy Rich - A Seminary Nigga klipp

2010.05.06. 20:38 | DiZ | Szólj hozzá!

Címkék: klippek bayarea

http://1.bp.blogspot.com/_D6V4ByvjWVE/SyV1RFxJhSI/AAAAAAAAA-k/jgivsErx3Hg/s400/Philthy+Rich.jpg

A fiatal Oakland-i rapperről, Philthy Richről mostanában elég sokat hallani. Egy tehetséges feltörekvő rapperről van szó, aki tudomásom szerint kb. 3-4 éve van jelen a rapszakmában és már olyan előadókkal zenélt együtt mint Keak Da Sneak, Slim Thug, San Quinn, E-40, Too Short, vagy éppen a Mob Figaz csapata. Jó kapcsolatot ápol néhány szintén igéretes jövő előtt álló Bay Area-i rapperrel, 2007-ben például J Stalin, Beeda Weeda, Shady Nate és Mistah FAB társaságában koncertezett. A zenélés mellett a dílerkedést sem hanyagolja, 2008-ban engedték ki a rácsok mögül, ahol egy évet töltött. Ezután karrierjének szentelte idejét, több mixtapet is megjelentetett, 2009-ben pedig sor került első albumának kiadására, ami a "Funk Or Die" címet viselte. Nem sokkal később adta ki a "Neighborood Supastar"-t, ami szintén nagyot lendített az ismeretségén. Hamarosan újabb lemezt hallgathatunk meg a Livewire Records rapperétől, a "Neighborhood Supastar 2" ugyanis nemsokára a boltokba kerül. Philthy Rich legújabb klippjét az A Seminary Nigga trekkhez egy sorral lejjebb leshetitek be.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://wwhiphop.blog.hu/api/trackback/id/tr291979982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása