cuccos


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

________________________________________________________

Címkék

babes (1) bayarea (41) cuccok (2) eastcoast (41) egyéb (5) ezaz (7) filmek (10) keresre (1) klippek (93) magyar (22) midwest (10) south (60) újcuccok (71) westcoast (50) Címkefelhő

Film: Nyomulj és Nyerj (Hustle And Flow)

2009.08.22. 15:51 | DiZ | 1 komment

Címkék: filmek

http://stores.homestead.com/unitedindependentmedia/catalog/Hustle-and-Flow-DVD.jpg

A történet Djay-ről szól, a 30-as éveit taposó, lecsúszott memphisi striciről és piti drogkereskedőről szól, aki már eltemette gyermekkori álmát, hogy egyszer híres rapperként keresheti majd kenyerét.

Felukkan azonban egy régi barátja, Key, aki hangmérnökként mindig is a zeneiparban szeretett volna dolgozni. Rábeszéli Djay-t, hogy vesse papírra közismerten magvas és sziporkázóan ötletes freestyle szövegeit, és ha nem akar tovább haladni azon a lejtőn, amin elindult, kezdje el megvalósítani az álmát. DJay-hez és Key-hez csatlakozik Shelby, a templomi orgonista, és a trió alkotni kezd. Nincs sok idejük, hogy összehozzanak egy meggyőző bulit, hamarosan ugyanis a városba látogat az ugyancsak memphisi platina-lemezes rapper, Skinny Black - DJay pedig tudja hogy az egyetlen és utolsó esélyük csak az lehet, ha egy ilyen sztár felkarolja őket. Ők pedig mindent megtesznek, hogy Skinny előtt is bemutassák, mire képesek... (Forrás: mozi-dvd.hu)

 

Djay-t Terrence Howard játsza, Ludacris pedig Skinny Black szerepében bukkan fel.

 

A filmet az alábbi linkre kattintva tölthetitek le:

Letöltés (Rapidshare)

Letöltés (torrent)

 

A betétdalt Al Kapone írta, az eredeti soundrtackot ITT tudjátok letölteni.

A bejegyzés trackback címe:

https://wwhiphop.blog.hu/api/trackback/id/tr81330910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nigga 2009.08.22. 16:41:37

A lényeget kihagytad!!!!!! Three 6 Mafia számot! Ami az első fekete zene volt ami oscar díjat kapott !!!

www.youtube.com/watch?v=OtIOHw80dFg
süti beállítások módosítása