cuccos


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

________________________________________________________

Címkék

babes (1) bayarea (41) cuccok (2) eastcoast (41) egyéb (5) ezaz (7) filmek (10) keresre (1) klippek (93) magyar (22) midwest (10) south (60) újcuccok (71) westcoast (50) Címkefelhő

Capone-N-Noreaga

2009.07.13. 16:14 | DiZ | Szólj hozzá!

Címkék: eastcoast

 Capone-N-Noreaga, vagy rövidítve CNN, egy queensi (New York) rap duó, ugye a nevében is benne van, hogy Capone és Noreaga (N.O.R.E.) a két tag. Első albumukat 1997-ben adták ki, a “The War Report”-ot, ami megérdemelten aranylemez lett. Noreaga azóta 6 albumot adott ki, Capone még csak 3-nél tart. Második cuccukat 3 év után, egy új kiadónál adták ki “The Reunion” néven. A vélemények megoszlanak, de állítólag ez is átlépte az aranylemez határt. 2001-ben egy újabb kiadóváltásra került sor, a Def Jamnál több szóló albumot is kiadtak. Ekkor rövidítették le a nevüket CNN-re, Noreaga pedig szólókarrierbe kezdett, és megváltoztatta a nevét N.O.R.E.-ra. Az új kiadónál a duó egy mixtapet, Noreaga két, Capone pedig egy albumot adott ki, ami az utóbbinak a debutáló lemeze is volt egyben. 2008-ban az SMC Recorshoz szerződtek, idén pedig kiadták a “Channel 10″ lemezüket. Ezen az albumon olyan badnák/előadók működnek közre, mint Mobb Deep, The Clipse, Tha Dogg Pound, vagy Busta Rhymes.

myspace/caponennore

myspace/caponefromcnn

myspace/nore


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés

 

A bejegyzés trackback címe:

https://wwhiphop.blog.hu/api/trackback/id/tr721243929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása